Kiinteistöhakkio Oy, LKV

Oletko ostamassa kohdetta?

Ostotoimeksianto

Asumisen nettiporttaalit on jo katsottu mutta sopivaa asuntoa tai loma-asuntoa ei löydy Kuusamosta tai Rukalta. Tutustu sinulle riskittömään vaihtoehtoon löytää toiveittesi mukaisen asunnon tai loma-asunnon. Kerro, minkälaista asuntoa tai mökkiä etsit, miltä alueelta, halutessasi jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella ja mitä olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta.

 

Ostotoimeksianto ei siis sido sinua ostamaan asuntoa tai loma-asuntoa kauttamme – mutta se tuo sinulle lisämahdollisuuksia sinulle sopivan kohteen löytämiseen.

 

Ostotoimeksiantosopimuksella etsitään kodin ostajalle kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä.

 

Ostajalla on oikeus etsiä kotia myös muiden välittäjien valikoimista ostotoimeksiannon aikana.

 

Kun uusi koti löytyy ostotoimeksiannon kautta, maksaa ostaja välityspalkkion.

 

Miksi tekisit riskittömän ostotoimeksiannon?

 

Kun tiedät mitä haet mutta esim. sopivaa asuntoa tai loma-asuntoa ei ole löytynyt tai aika on kortilla, voit antaa koko asunnon etsintäprosessin tehtäväkseni. Kerro, minkälaista asuntoa etsit, miltä alueelta, halutessasi jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella ja mitä olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta.

 

Tehtäväkseni jää sinun toiveittesi asunnon etsiminen. Otan yhteyttä niihin asunnon omistajiin, joiden kodit vastaavat kriteereitäsi. Mikäli omistaja on valmis keskustelemaan asunnon myynnistä, huolehdimme neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista. Usein asunnon omistaja ei ole edes harkinnut kotinsa myyntiä ennen yhteydenottoa. Näin myös tarjousneuvottelut käydään ilman muita ostajia, ilman mahdollista tarjouskilpailua.

 

Ostotoimeksiantosopimuksessa asuntokaupan synnyttyä ostaja maksaa asunnon välityspalkkion myyjän sijaan.

living-room-g79f37b33a_1920
living-room-g3c55af927_1920

Kysy hiljaisessa myynnissä olevia kohteita

Hiljainen myynti tarkoittaa myyntiä, jossa myyjä on tehnyt toimeksiannon myytävästä kohteesta, mutta kohdetta ei markkinoida myytävänä kohteena julkisesti Etuovessa. Kodista tai mökistä on mahdollisesti otettu muutama kuva, jotka löytyvät välittäjän kännykästä ja joita voi tarvittaessa vilauttaa asiakkaalle, joskus kodista tai mökistä löytyy tietoja omilla kotisivuillamme.


Kysy lisää hiljaisessa myynnissä olevista kohteistamme.

Olipa asiasi mikä tahansa

Meihin voit aina ottaa yhteyttä

Otamme mielellämme yhteydenottosi vastaan ja vastaamme siihen mahdollisimman pian