Kiinteistöhakkio Oy, LKV

Digitaalinen asuntokauppa

Digitaalinen asuntokauppa

Asunto- ja kiinteistökauppa ovat nyt myös digitaalisia.

 

Asiakkaanamme voit olla varma, että huolehdimme asunto- ja kiinteistökaupan sujuvan hyvän välitystavan mukaisesti. Pääset myös hyötymään uusista digitaalisista palveluista, joiden avulla asunnon ja kiinteistön myynti on sinulle vaivatonta. Muuttuneet olosuhteet asunto- ja kiinteistökaupassa vaativat tähän aikaan sopivat palvelut.

 

Asuntokaupan voit kauttamme hoitaa digitaalisesti ilman pankin konttorissa järjestettävää kaupantekotilaisuutta. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan omilla pankkitunnuksilla. Näin kauppa voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta – vaikkapa kotisohvalta.

Digitaalinen kauppa on paitsi helppo, myös turvallinen, sillä kaikista toimista jää digitaalinen jalanjälki. Kun kaupan ehdoista on sovittu, 
hoidamme yhteistyössä ostajan ja myyjän pankkien kanssa kaiken allekirjoituksia vaille valmiiksi järjestelmään. Ostajan ja myyjän tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti kaupat – niin helppoa se on. Samassa yhteydessä hoituu myös kauppahinnan maksu sekä muut maksut, kuten varainsiirtoveron maksaminen.
Kun haluat asuntokaupan sujuvan turvallisesti ja vaivattomasti, ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää digitaalisen kaupan mahdollisuudesta juuri sinun asuntosi kohdalla.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta tai katso Dias Digitaalisen asuntokaupan esittelyvideo.

Olipa asiasi mikä tahansa

Meihin voit aina ottaa yhteyttä

Otamme mielellämme yhteydenottosi vastaan ja vastaamme siihen mahdollisimman pian