Kiinteistöhakkio Oy, LKV

Rukakyläntie 8, Rukatunturi, Kuusamo

Omakotitalo

1mh + tpk + alkovi + s

Hinta

137 365€

Koko

43 m²

Vuosi

2005

Kompakti ja perhehuoneisto neljälle aivan keskellä kävelykylää kaikkien palveluiden äärellä. Samassa rakennuksessa kaikki Kauppakeskus Kumpareen palvelut. RukaSuites-huoneisto sijaitsee Kauppakeskus Kumpareen yhteydessä aivan Rukankylän ytimessä. Saman katon alta löytyy palveluita joka lähtöön: kauppoja, ravintoloita, keilahalli sekä sisäliikuntatilat ja lasten sisäleikkipaikka. Huoneistosta avautuvat näkymät länteen Kuusamon rauhalliseen luontoon aina Kitkajärvelle saakka.

 

Siistin ja hyvin varustellun RukaSuites43 huoneiston tilat ovat erittäin käytännöllisesti suunniteltu perheelle. Huoneiston päämakuuhuoneessa vuoteet on pedattu valmiiksi ja makuualkovi on varustettu kerrossängyllä, jonka alapeti on 120 cm leveä ja yläpeti 80 cm leveä. Olohuoneen ja tupakeittiön yhteydessä oleva sohva levitettävissä lisävuoteeksi. Huoneistossa on myös sauna sekä parveke.

 

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä.

 

Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton. Huoneisto on aina siivottu ja valmiina käyttöön, kun Sinä tulet lomalle tunturiin. Kun et itse käytä huoneistoasi, tuottaa se Sinulle vuokratuloa Ski-Inn vuokrapoolin kautta. Sovithan oman esittelyaikasi hyvissä ajoin!

Kohde löytyy myös Etuovesta

Katso tarkemmat tiedot kohteesta ja varaa yksityisesittely.